Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Unakit

Unakit je považován za kámen osobního růstu a vizí. Pomáhá prý identifikovat elementy, které brání v rozvoji a dodává sílu k odstranění věcí a lidí, které vysávají negativní energii. City uvádí do rovnováhy a umí je i uzemnit. Ukazuje, kdy je potřeba udělat kompromis, pomáhá vysvětlit příčinu zablokování a odstraňuje emocionální bloky. Díky čemuž může dojít k rozvoji osobního růstu, což může následně vést k harmonizaci ducha, těla i emocí. Unakit prý napomáhá vzít život do vlastních rukou a dostat jej pod kontrolu. Dodává sebejistotu, sebedůvěru a sílu k vlastním a racionálním rozhodnutím.

Může prý náhle uvolnit masivní výlev negativních pocitů, jako jsou strach, zlost nebo bolesti, které byly dlouhou dobu potlačovány. Následně dodá sílu se jim postavit a vyrovnat se s nimi.

Unakit je údajně vhodný pro těhotné ženy. Chrání matku i plod a napomáhá ke zdraví v těhotenství i při porodu. Má harmonizační účinky na ženské pohlavní orgány, napomáhá ke zlepšení kvality kůže, podporuje růst vlasů a nehtů a detoxikuje organismus. Je nápomocný také při zotavování po náročných operacích nebo onemocněních.

Naleziště: Severní Karolína (USA), JAR, Brazílie, Čína nebo Virginie.

Vhodný pro tato znamení: býk, váhy

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Unakit získává energii ze slunce. Stačí jej na pár hodin vystavit slunečním paprskům.

Na našem e-shopu najdete unakit v zelenočervené variantě ve velikosti 2 a 8 mm. V nabídce máme také srdíčka nebo zlomky, které prodáváme na váhu.

Přírodní unakit - korálky, zelenočervené Přírodní unakit - korálky, broušené, zelenočervené Přírodní unakit - srdíčka Přírodní unakit - zlomky

Doporučené produkty2