Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Náramky pro paní učitelky - Novinka

Před pár měsíci jsme dostali nápad, že bychom mohli udělat náramky na konec školního roku pro paní učitelky. Myslíme si totiž, že čokolád dostanou plno, ale náramek jim zůstane déle a udělá i větší radost. Před nedávnem nám dokonce napsala jedna naše zákaznice, jestli nebudeme mít i kolekci pro učitelky. To už nám nedalo a rozhodli jsme kolekci náramků a dárkovou kartu vytvořit. 

Takže pokud nevíte, co dát paní učitelce na konec školního roku nebo hledáte tipy a nápady na dárek pro učitelky, máme pro vás řešení. A máme jich plno! Náramek si můžete vybrat buď přímo z kolekce, kterou jsme pro paní učitelky vytvořili. Nebo si můžete vybrat kterýkoliv náramek na našem e-shopu a vybrat si k němu dárkovou kartu pro paní učitelku, kterou od nás máte k nákupu jako dárek. Případně, pokud chcete být kreativní a rádi vyrábíte, můžete si nakoupit samostatné korálky a komponenty a náramek paní učitelce vyrobit sami. O dárkovou kartičku nám pak klidně napište do poznámky a my vám ji do balíčku přibalíme. 

náramek pro paní učitelku jako dárek dárek pro paní učitelku

Ať už vybíráte hotový náramek nebo jej chcete vyrobit sami, určitě se vám bude hodit nějaká inspirace. 

Představujeme vám tedy ochutnávku z nové kolekce náramků, kterou jsme vytvořili speciálně jako dárek pro paní učitelky na konec školního roku. Další varianty náramků najdete přímo v kategorii zde.

 

náramek z růženínu a jaspisu s dárkovou kartou pro paní učitelku 

Ke každému náramku dostanete zdarma dárkovou krabičku a kartičku s nápisem "Nejlepší paní učitelka". A pokud byste chtěli paní učitelce dát kartičku s vlastním nápisem, tak vám ji rádi vyrobíme. Zvole kartu s vlastním nápisem a váš text nám vložte do poznámky k objednávce.

dárek pro paní učitelku ke konci školního roku dárek pro učitelku

Jedním z nejprodávanějších náramků loňského roku se stal náramek z růženínu, howlitu a tygřího s andělíčkem

náramek z růženínu a tygřího oka, andělíček

Kromě krabičky, kterou k náramku dostanete zdarma, si můžete vybrat i z více slavnostních krabiček. Krabičky s ražbou máme ve 3 barvách, černou, kterou vidíte na obrázku, rosegold a zlatou. Můžete tak sladit barvy náramku a barvu krabičky. Cena krabičky je 59 Kč.

dárková krabička s ražbou

Ať už paní učitelce dáte jakýkoliv dárek, věříme, že jí udělá radost. Všem žákům a studentům přejeme krásné prázdniny a rodičům přejeme, ať je zvládnou hladce a užijí si trošku volnější prázdninové tempo.

náramek pro paní učitelku z achátu

Za Nubio, Jana