Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Měsíční kámen

Měsíční kámen je považován za kámen nových začátků. Pomáhá pochopit, že změna k životu patří a děje se z nějakého důvodu. Dodává sílu a napomáhá k vnitřnímu růstu. Je prý velmi účinný při emocionální nestabilitě. Snižuje prý stres a pomáhá dostat emoce pod kontrolu, namísto toho, aby byly potlačeny. Ponouká také k jejich interpretaci a vyjádření. Přináší harmonii a vyrovnanost, které jsou klíčovým prvkem pro osobní štěstí. Do života přitahuje lásku, zajišťuje klidný spánek, obnovuje a zachovává mladiství vzhled a přístup. Otevírá nové možnosti pomocí zvýšení intuice a inspirace. Měsíční kámen pomáhá dosáhnout úspěchu ve všem, co člověk dělá. Zejména pak v lásce a obchodě. 

Pokud máte problém věřit svým instinktům, je to kámen právě pro vás. Navíc odhaluje a vyzdvihuje ženské stránky osobnosti, a to jak u mužů, tak i u žen. 

Měsíční kámen má údajné příznivé účinky na horní část zažívacího traktu, a to zejména z důvodu, že uvolňuje citové napětí. Udržuje v rovnováze hormonální systém, což u žen může vést ke snížení napětí při menstruaci. Má příznivý vliv na problémy kůže, vlasů a očí. Napomáhá také při početí, těhotenství, porodu a kojení. 

Naleziště: Austrálie, Brazílie, Rusko, Madagaskar, Srí Lanka, USA nebo Indie.

Vhodný pro tato znamení: rak, kozoroh, ryby

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Měsíční kámen stačí na pár minut podržet pod proudem a následně osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Měsíční kámen se dobíjí z měsíčního světla, proto jej pro dobití vystavte na několik hodin měsíčnímu svitu.

Na našem e-shopu najdete Měsíční kámen jak v přírodním, tak i syntetickém provedení. Nabízíme jej ve velikosti 3, 4, 6 a 8 mm. Naleznete zde také komponenty v podobě přívěsku z měsíčního kamene, nugetky či zlomky, které prodáváme na váhu.

 Měsíční kámen, korálky Přírodní měsíční kámen - korálky, broušené, bílé Přírodní měsíční kámen - korálky, bílé, Přírodní měsíční kámen - zlomky, bílé 

Přírodní měsíční kámen - nugetky Přírodní měsíční kámen - nugetky Přírodní měsíční kámen - nugetky Přírodní měsíční kámen - pokovený přívěšek

Doporučené produkty12