Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Achát

Achát má prý silný účinek harmonizovat tělo, duši, mysl i emoce. Odstraňuje z prostřední negativní energii nebo ji přeměňuje na jinou formu. Dodává sílu, odvahu a posiluje sebedůvěru. Pomáhá lidem přijmout se, takoví jací jsou a odpustit těm, kteří jim ublížili. Snižuje pocity méněcennosti, stres, vnitřní napětí, pocity zloby a další negativní emoce. Napomáhá sebepoznání, odhaluje doposud skryté okolnosti, posiluje soustředění, rozhodnost a dodává odvahu a upřímnost k sobě samému. Posiluje lásku a dodává odvahu k nalezení lásky nové. Navozuje pocity bezpečí, jistoty a pomáhá při citových zklamáních. 

Je vhodným ochranným kamenem pro malé děti. Pomáhá odlišit pravé přátele od těch falešných a ponouká k navázání nových přátelských vztahů. Je také vhodný pro ty, kteří nezanechávají dobrý první dojem. Díky přetváření vnitřní negativní energie, napomáhá ke stabilizaci.

Achát je prý dobrý společník proti nespavosti. Podporuje činnost ledvin a detoxikuje tělo. Napomáhá při trávicích problémech nebo při onemocnění očí. Údajně má pozitivní vliv na dýchací a oběhový systém. Je často využíván při boji s anorexií nebo pro zmírnění projevů alergie. 

Naleziště: Madagaskar, Austrálie, Brazílie, Čína, Mexiko Německo, Egypt nebo Česká Republika (převážně oblast severovýchodních Čech).

Vhodný pro tato znamení: panna, býk, blíženec, ryby, štír, kozoroh

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody nebo Achát položte přes noc společně s křišťálem do misky s vodou. Pokud zvolíte proud vody, stačí minerály na pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Achát získává energii ze slunce. Stačí jej libovolně dlouho umístit na přímé slunce.

Na našem e-shopu najdete Achát v matné i lesklé variantě, avšak za zmínku také stojí broušený, pruhovaný či pokovený. Nabízíme jej mnoha barevných provedení např.:

Achát nabízíme ve velikosti 2, 3, 4, 6, 8 a 10 mm. Achát si u nás na e-shopu lze zakoupit také po nitích. Nabízíme také zlomky, které prodáváme na váhu, komponenty v podobě přívěsků z achátu, nugetky a nově také pokovenou drúzu z Achátu.

Přírodní achát - korálky, ledové, modré Přírodní achát - korálky, ledové, šedé Přírodní achát - korálky, ledové, růžové Přírodní achát - korálky, ledové, oranžové 

Přírodní achát - korálky, ledové, broušené, modré Přírodní pruhovaný achát - korálky, broušené, vícebarevné Přírodní ohnivý achát - korálky, broušené, růžovozelené Přírodní botswanský achát - nugetkyPřívěsek drátovaný achát, zelený Přívěsek z drúzy achátu, růžový Přírodní indický achát - zlomky, zelené Přívěsek z achátu

Doporučené produkty12