Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Vánoce přicházejí a my pro vás máme několik tipů na vánoční dárky. 🎄🎅

Vánoce jsou snad našim úplně nejoblíbenějším svátkem. Milujeme vůni cukroví a vánoční výzdobu všude okolo. A abychom Vám tento čas trošku zpříjemnili a hlavně zjednodušili, rozhodli jsme se pro vás sepsat článek s tipy na vánoční dárky, které najdete přímo na našem e-shopu. A to ať už pro vás nebo pro vaše blízké. 

1. Výroba náramků

Nebyli bychom Nubio.cz, kdybychom nezmínili výrobu náramků. Výhoda toho, když si náramek vyrábíte sami je hlavně ta, že náramek můžete udělat přímo na míru osobě, které ho chcete darovat. Na náramky můžete použít buď korálky z minerálů, skleněné korálky, dřevěné korálky nebo jakékoliv jiné, které se vám líbí. Druh korálků můžete zvolit například podle znamení nebo jednoduše dle oblíbených barev. Nezapomeňte také na komponenty, které náramek krásně ozdobí. Třeba mamince můžete na náramek navléct přívěsek s nápisem "mom" nebo pro milovníky pejsků přísvěsek s tlapičkou. V nabídce máme i přívěsky s vánočními motivy, takže pokud se chcete na Vánoce napřed naladit nebo darovat vánoční náramek, tak hurá do toho. 🎄

Vyrobené náramky pak můžete darovat v pytlíčcích nebo krabičkách s vánočním motivem.

Vánoční krabička červenáVánoční krabička se sobem  Vánoční krabička na dárky se santou

Vánoční pytlík se stomečkem Vánoční pytlíček hvězdy Vánoční pytlík merry christmas

2. Daruj hotový náramek

A pokud na výrobu vlastních náramků nemáte čas nebo chcete darovat nějaký už vyrobený, stačí se podívat do naši nabídky náramků. Vybírat můžete jak z náramků z minerálních korálků, tak i ze skleněných. Ke každému náramku si můžete zvolit jednu z dárkových karet, kterou od nás dostanete zdarma. Dárkové karty máme například s vánočním motivem nebo s motivy pro maminky, sestry nebo paní učitelky. A pokud byste chtěli darovat něco opravdu ze srdce, můžete si od nás nechat vyrobit dárkovou kartu na přání vlastním textem.

Náramek z minerálů, vánoční dárek náramek z jaspisu, křemene a se stromem života Náramek z howlitu, lávy a nefritu náramek ze skleněných korálků

3. Adventní kalendář 

Pokud chcete sobě nebo někomu jinému udělat radost opakovaně, darujte mu DIY adventní kalendář. 🎄 V tomto kalendáři vám od nás přijdou: 
🎄 adventní nálepky
🎄 12 pytlíčků s vánočním potiskem
🎄 12 jednobarevných jutových sáčků
🎄 24 kulatých štítků k polepení
🎄 provázek na zavěšení

Takže si kalendář můžete doma sestavit sami a hlavně si ho pak naplnit podle svých představ. A to, jestli bude plný korálků nebo si tam dáte i něco jiného, je jen na vás. Kalendáře jsme pro vás připravili rovnou dva a liší se jen v nálepkách. 

adventní kalendář adventní kalendář do it yourself adventní kalendář s vlastní náplní

4. Sady korálků

Dalším skvělým tipem na dárek jsou sady korálků. Sadu můžete darovat jak dětem, tak i dospělým, protože jsou univerzální a každý si z nich vyrobí náramky podle svého gusta. Sady obsahují vždy skleněné korálky a jejich velikost si můžete zvolit podle sebe. V naši nabídce najdete sady ze 4mm, 6mm, 8mm nebo 10mm korálků. Místo sad můžete určitě darovat i nějaké doplňky na korálkování, jako jsou například korálkovací podložky, sady nářadí (které máme mimochodem nově v naprosto božích barevných obalech) nebo pořadače na korálky či komponenty.

Sady skleněných korálkůSkleněné korálky lesklé/praskané - 10 barev, modré, 10mmsada nářadí na výrobu šperkůsada korálků


5. Dárkový poukaz 

Jestli si s výběrem dárku pořád nevíte rady, tak můžete zvolit poukaz na nákup do našeho e-shopu Nubio.cz, kde si každý může vybrat sám. Poukazy máme ve 4 variantách. Dárkový poukaz na 500 Kč, 1 000 Kč, 1 500 Kč a 2 000 Kč. Obdarovaná osoba pak může vybírat ze všech korálků a doplňků, jako jsou pořadače na korálky, sady korálků nebo návlekový materiál na náramky. Vybrat si samozřejmě může i již hotové náramky. Zkrátka vše, co na e-shopu máme.

dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky  dárkový poukaz na korálky

Tohle byly naše tipy na dárky, které můžete darovat pod stromeček všem milovníkům korálků a korálkování.

Přejeme vám hlavně málo stresu, který je s tímto obdobím občas spojený a naopak hodně relaxu a pohodové vánoční atmosféry. 🎅

Za Nubio Jana