Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Serpentin

Serpentin, někdy také “hadí kámen či hadec” do života prý přináší radost. Je to uzemňující kámen, který pomáhá při meditaci a duchovních potížích. Otevírá prostor mentálním schopnostem, vyrovnává mentální a emoční nerovnováhu a podporuje také životní energii, čistotu a jednotnost. Údajně také napomáhá ke stimulaci sexuálních pocitů a zlepšuje partnerské vztahy. Je pomocníkem pro otevřené jednání, vyjadřování názorů nebo dodržování slibů. Podněcuje vlídné a laskavé jednání směrem k okolí. Používá se proti pocitům osamělosti a na podporu rozvážného mluvení.
Serpentin je spjat s přírodou. Používá se při meditacích, emocionálních očistách, zvýšení duševních sil a přivedení lásky a bohatství. Má údajně ochraňovat před jedovatými živočichy jako jsou hadi nebo pavouci. Odpuzuje prý i hmyz a klíšťata.

Serpentin údajně posiluje dlouhověkost. Napomáhá k čištění a odbourávání jedovatých látek z tkání a krve. Podporuje regeneraci buněk a pomáhá ke zmírnění menstruační a svalové bolesti. 

Naleziště: Rusko, Zimbabwe, USA, Austrálie nebo Čína.

Vhodný pro tato znamení: beran, býk, blíženci, váhy

  • Čištění: Očištění provádějte ve slané vodě. Serpentin do ní namočte a pomocí prstů jej očistěte. Následně ho nechte oschnout nebo osušte bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Serpentin lze dobíjet buď ve stínu nebo v noci na měsíčním světle.

Na našem e-shopu najdete Serpentin v zelené variantě ve velikosti 6 nebo 8 mm.

Přírodní serpentin - korálky, zelené Přírodní serpentin - korálky, zelené

Doporučené produkty1